Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Aur pentru Amalia Tătăran la Naționalele de spadă U15
Cristian Tudor  - Luni, 15 Septembrie 2008

Spadasinele de la CS Satu Mare au dominat clar Campionatele Naționale rezervate junioarelor U15 de la Craiova. Considerată pe bună dreptate ca fiind cea mai valoroasă dintre junioarele pînă la 15 ani, Amalia Tătăran a reușit o nouă victorie.
 
Sportiva antrenată de Csiszar Francisc a cî
știgat fără probleme concursul individual de sîmbătă, iar a doua zi și-a trecut în cont o nouă medalie de aur în concursul pe echipe.


„Sunt foarte mul
țumit de evoluția fetelor. Am luat aurul pe echipe și e bine de știut că și anul viitor vom ataca în aceeași formulă Naționalele speranțelor, așa că vom domina încă un sezon această categorie de vîrstă”, spune antrenorul Csiszar Francisc de la CS Satu Mare.

De remarcat că la individual, pe lîngă aurul Amaliei Tătăran, sătmărencele au luat și bronzul prin Greta Vereș.


În concursul pe echipe, CS Satu Mare a învins în finală, scor 45-25, pe CSS I Craiova.

CS Satu Mare: Amalia Tătăran, Greta Veres, Evelin Stepper, Oana Drăgușin si Bianca Orosz.

De marti, floretiștii sătmăreni încep asaltul spre medalii. Între 2-4 octombrie, spadasinii sătmăreni vor participa la Naționalele seniorilor cu patru sportivi calificați pe tabloul de 16 la individual și cu șanse la medalie cu echipa CS-UVVG.


Antrenorul Francisc Csiszar face selectie la spada, zilnic intre orele 17.00-20.00, pentru copii intre 8 si 12 ani, la Sala de scrima Alexandru Csipler din Satu Mare.Informa
ții la tel: 0744-784.020.

Tags: amalia tataran  spada  scrima  
3274 vizite
Distribuie pe