Locale Altele
Marti, 18 Iunie 2019
Marti, 18 Iun 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Cupa Select” la înot a ajuns la cea de-a V-a ediție
Veronica Bretan  - Marti, 9 Octombrie 2018

Sâmbătă și duminică, la Satu Mare, va avea loc cea de-a V-a ediție a Cupei Select la înot, concurs la care vor participa sportivi din toată țara.

În cadrul unei conferințe de presă susținută de Tiberiu Markos, vicepreşedintele Asociaţiei Economico Româno Germană, Mircea Pop, patronal restaurantului Select și antrenorul Călin Mazilu, la Complexul Select Club din Satu Mare au fost prezentate detalii despre acest concurs.

Concursul de înot „Cupa Select” 2018 se va desfășura pe mai multe categorii de vârstă începând de la copiii născuți în 2012 până la categoria Open unde vor concura și sportivi de la 18 ani în sus.

Conform antrenorului Călin Mazilu, anul acesta, probele vor fi mai grele față de cele de anul trecut. „Probele sunt destul de grele. Am încercat să schimbăm concursul față de anul trecut, să-i punem puțin la muncă, să arate mai mult decât probe scurte.”

Până în acest moment și-au anunțat prezența 100 de sportivi de la cluburi din Baia Mare, Oradea, Bistrița, Beclean, Turda și Satu Mare. CSM Satu Mare va avea 25 de înotători înscriși în concurs.

Prima zi a concursului va fi dedicată copiilor mici cu vârste cuprinse între 6-8 ani, iar duminică vor concurs cei mari.

În perioada următoare, la Select vor avea loc alte două competiții, este vorba de un concurs adresat tuturor copiilor din județ cu participare gratuită care va avea loc în 10 noiembrie, iar în data de 1 decembrie „Cupa Master”, competiție dedicată adulților profesioniști.

Tags: cupa select  inot  editia v  satu mare  
1053 vizite
Distribuie pe