Locale Altele
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Mie, 21 Nov 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
ONE MORE achiziționează sala Grand Fitness Satu Mare
One More Sport  - Marti, 23 Octombrie 2018

Sala de sport Grand Fitness din incinta clădirii Ankora a fost achizionată de ONE MORE, noul centru de sport ce se construiește pe strada Ștrandului din Satu Mare.

Este o achiziție importantă atât pentru ONE MORE, cât și pentru clienții Grand Fitness, care vor putea beneficia de servicii mai bune, mai de calitate și la un preț mai accesibil.

Noua conducere a preluat gestionarea sălii în data de 22 octombrie 2018, lucru pe care mulți dintre abonații sălii l-au și observat, deoarece, încă din prima zi, au avut loc schimbări plăcute și s-au rezolvat multe dintre problemele existente până la acea dată.

Sala de sport Grand Fitness se va muta pe STRADA ȘTRANDULUI în clădirea ONE MORE,  într-un spațiu mai mare și mai aerisit, pentru o activitate sportivă mai relaxantă.

Clădirea dispune de aer condiționat și ventilație, astfel încât confortul pasionaților de sport să fie asigurat. Vestiarele vor fi uriașe, reușind să găzduiască până la 250 de persoane simultan. Vestiarele sunt dotate cu dușuri PRIVATE. Dulapurile și clădirea sunt supravegheate VIDEO, vă puteți depozita lucrurile în siguranță!

Noua locație va fi dotată cu terenuri de fotbal, terenuri de tenis și va găzdui multiple sporturi și activitări de fitness cum ar fi MMA, Zumba, Kangoo, Pilates, Yoga etc.

Oferă un număr mare de locuri de parcare și este într-o zonă accesibilă din orice parte a orașului.

Suprafață clădirii este de peste 3000 de mp, fiind la ora actuală cel mai mare centru de sport ce combină cele mai multe sporturi și activități de fitness și sport.

La deschidere, toți clienții care au călcat pragul Grand Fitness cel puțin o dată de la deschidere, vor beneficia de un abonament de 2 săptămâni în MOD GRATUIT. Clienții noi vor putea beneficia de oferta 1+1 Gratis disponibilă la toate tipurile de abonamente.

Odată cu mutarea sălii Grand Fitness în clădirea ONE MORE de pe Strada Ștrandului, în Satu Mare se va muta și clubul sportiv GRAND MMA, care a ajus să fie foarte cunoscut în Satu Mare datorită antrenorului Bogdan Terțan. Acesta a reușit să stârnească interesul multor persoane pentru MMA datorită performanței și a modului aparte de a antrena sute de persoane pasionate de acest sport. Oferă cursuri chiar și pentru copii, mai multe detalii puteți afla chiar de la el făcând o vizită la Grand Fitness.

Sala Grand Fitness va fi în continuare funcțională până în data 20 Decembrie 2018, urmând să se deschidă în data de 5 ianuarie 2019 la noua locație pe Strada Ștrandului. Restul serviciilor vor fi puse la dispoziție pe parcursul anului 2019.

1255 vizite
Distribuie pe

Turneu caritabil de fotbal “Cupa Prieteniei” la Satu Mare
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
La Școala Gimnazială „Bălcescu - Petőfi" din Satu Mare va avea loc in data de 24 noiembrie un turneu de fotbal în scopuri caritabile. Cel mai bun portar al turneului va primi tricoul apărătorului buturilor echipei nationale a Romaniei, Ciprian Tatarusanu.   continuare

Sătmărenii de la Ministerul Sportului aduc la Satu Mare Centrul Olimpic de Box
Marti, 20 Noiembrie 2018
Unul dintre ultimele documente semnate de sătmăreanca Ioana Bran la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului, înainte de a-şi preda mandatul colegului său de partid Bogdan Matei, se referă la înfiinţarea Centrului Naţional Olimpic de Pregătire a Juniorilor la box masculin.   continuare

Micii șahiști sătmăreni au marcat Centenarul Marii Uniri
Duminica, 18 Noiembrie 2018
Cantina Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” din Satu Mare a găzduit sâmbătă turneele din cadrul proiectului “România-100 Satu Mare”.   continuare

Black Friday și la Karting Ciuperceni Satu Mare
Joi, 15 Noiembrie 2018
Dacă Black Friday este cea mai importantă zi din an, la Karting Ciuperceni Satu Mare „fenomenul” ține patru zile. Cei care vor ajunge pe pista de la Ciuperceni în perioada 15-18 noiembrie 2018...   continuare

România - 100 Satu Mare, turneu de șah rapid în anul Centenarului
Joi, 15 Noiembrie 2018
„România - 100 Satu Mare” este viitorul turneu de șah major pe care orașul nostru îl va găzdui. După cum îi spune și numele, evenimentul sportiv vine să marcheze Centenarul Marii Uniri.   continuare