Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Ioan Palko: „CSM-ul va avea puterea să se mențină în Liga Națională de handbal”
Cristian Tudor  - Marti, 14 Iulie 2009

După discuțiile avute la sfârșitul săptămânii trecute, conducerea echipei de handbal a creionat în mare măsură lotul de jucători cu care CSM-ul va aborda noul sezon.

           

Pe lângă vechea gardă formată din Savlovschi, Birtalan, Teremi sau Nagy, la Satu Mare vor mai juca portarul Mihai Perverzia, interul Radu Ciornohuz, pivotul Mircea Alisie, coordonatorul Radu Samoilă și pivotul sârb Nenad Savic de la Tatabanya.

           

„Mai purtăm încă discuții cu jucători care să acopere posturile de extremă dreapta si stânga”, spune directorul tehnic Ioan Palko, cel care a  condus luni dimineața antrenamentul de la stadionul Olimpia. Acesta e convins că odată realizate aceste transferuri, lotul CSM-ului va avea puterea să-și îndeplinească obiectivul fixat.

 

„Cred că putem spera la o clasare undeva în jurul locului zece. Nu ne vom putea bate cu marile echipe ale campionatului, Constanța, Steaua, Reșița sau Bacău, dar acolo la mijloc vom fi și noi. Sunt convins că vom avea puterea să se menținem în Liga Națională”, a mai spus directorul tehnic Ioan Palko.

 

În ceea ce-i privește pe jucătorii sătmăreni, Mateș şi Ardelean, aceștia au șanse minime de a rămâne în lot. „Din păcate am luat o decizie și nu ne permitem decât 16 jucători în lot. Dacă i-am păstra pe cei doi ar trebui să mărim și bugetul și asta nu se poate”, a explicat viceprimarul Gabor Kereskenyi, prezent și el la antrenamentul de la stadionul Olimpia.

           

Antrenamentele vor continua pana sambata la Satu Mare, dupa care se va pleca in cantonament la Ocna Sugatag pentru o pregatire de zece zile. Pe 7-8 august se va juca o dubla cu “U” Cluj, in 14-15 august se va desfasura “Cupa Satmarului” editia a III-a cu participarea echipelor din Odorhei, Debrecen si Kecskemet, iar la sfarsitul lunii viitoare se doreste participarea la un turneu in Ungaria

           

Lotul CSM-ului : Teremi Laszlo, Mihai Pereverzia și Cioroiu - portari

Olah Ianos, Silviu Surducan, Cristian Savlovschi, Radu Ciornohuz, Nagy Istvan, Radu Samoilă, Ștefan Birtalan, Antal Varga, Mircea Alisie, Nenad Savic - jucători de cîmp.

Tags: csm  handbalisti  liga nationala  palko  
2176 vizite
Distribuie pe