Locale Altele
Marti, 26 Mai 2020
Marti, 26 Mai 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Turneu caritabil de fotbal “Cupa Prieteniei” la Satu Mare
SM Online  - Miercuri, 21 Noiembrie 2018

La Școala Gimnazială „Bălcescu - Petőfi" din Satu Mare va avea loc in data de 24 noiembrie un turneu de fotbal în scopuri caritabile.

Cel mai bun portar al turneului va primi tricoul apărătorului buturilor echipei nationale a Romaniei, Ciprian Tatarusanu. Golgheterul turneului va intra in posesia tricoului de echipă națională al lui Nicusor Stanciu, cu autograf.

In cadrul turneului va avea loc si un concurs de lovituri libere, în cadrul căruia premiul cel mare este tricoul lui Vînă Ionuț de la F.C. Viitorul, iar echipa celui care va castiga turneul de lovituri libere va primi 10 halbe de bere si pizza, servite la un local din orasul nostru. Aceleasi premii vor fi si pentru echipa castigatoare,  plus cupe si medalii.

O echipa este formata din 5+1 jucatori si, optional, maxim 4 rezerve. Taxa de participare consta intr-o donatie de minim 100 de lei. Toti banii stransi in urma evenimentului sunt pentru Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului din Satu Mare.

Inscrierile se fac pana la data de 23 noiembrie, printr-un e-mail cu numele echipei la adresa competitiecaritabila@gmail.com.  

La sfarsitul acestei luni se va organiza online si o licitatie caitabila unde vor fi scoase spre vanzare obiecte primite de la artisti si sportivi de renume, precum: tricoul lui Forin Gardos de la Universitatea Craiova, tricoul lui Radu Stefan de la S.S. Lazio, manusi MMA semnate de campionul RXF Ciprian Maris, un tricou de la F.C Botosani si multe altele. 

2066 vizite
Distribuie pe