Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Capăt de drum pentru Homoroade în Cupa României
Cristian Tudor  - Miercuri, 15 Iulie 2009

Codrenii proaspăt promovați în Liga a 4-a nu s-au făcut de râs miercuri în fața campionilor naționali la juniori A de la FC Bihor.


           

Gama Homoroade a fost eliminată din Cupa României, dar a rezistat 75 de minute în fața trupei venite din Liga a 3-a, iar în prima repriză au avut chiar două situații bune de a marca, irosite de Costea și Pătcaș.


           

Din păcate pentru ei, cei de la Homoroade au cedat fizic în ultimul sfert și pe contraatac bihorenii au punctat de două ori prin Andor, min.75, și L.Pop, min 78.

 

Spre lauda lor, codrenii au închis bine jocul, iar diferența de valoare și eșaloane nu s-a făcut simțită decât pe final, când, și din cauza căldurii sufocante, s-au văzut depășiți la condiţie fizică.


           

Din nou fundașul Baba, la cei 40 de ani ai săi, a fost printre cei mai buni jucători de pe teren, în vreme ce la oaspeți portarul Paul a ieșit în evidență cu două intervenții de efect pe final.

 

Gama: Vinț - Baba, Nichita, Ionescu, Mulcuțan-Lup, Dragoș, Marghitaș, Borota - Pătcaș, Costea. Au mai intrat Sima şi Culic.

Tags: gama homoroade  fc bihor  cupa romaniei  
1851 vizite
Distribuie pe