Locale Altele
Luni, 19 August 2019
Luni, 19 Aug 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înotători renumiți vin la Satu Mare la Concursul Masters
Veronica Bretan  - Miercuri, 28 Noiembrie 2018

Complexul Select organizează în week-end o nouă ediție a „Concursului de Înot Masters”  care va fi dedicat fostelor glorii ale înotului românesc, dar și amatorilor.

În cadrul unei conferințe de presă organizată cu această ocazie, Tiberiu Markos -  vicepreşedintele Asociaţiei Economice Româno- Germane a subliniat că „este o bucurie pentru noi, deoarece Satu Mare s-a înscris în rândul orașelor care organizează în mod sistematic concursuri destinate înotului”.

Concursul care va avea loc sâmbătă și duminică  va începe la ora 9.30 și vor onora cu prezenta Carmen Bunaciu, Anca Pătrășcoiu, Stela Pura, Alina Hristov și alții. 

Iuliu Follert a subliniat faptul că acest concurs este dedicat și amatorilor, iar cei care doresc să participe sunt „primiți cu brațele deschise”.

Scopul acestui eveniment sunt promovara înotului pe plan local, oferirea sportivilor noștri de la Secția de Înot al CSM exemple de urmat, respectiv dezvoltarea spiritului de competivitate și menținerea motivației sportivilor noștri; dezvoltarea relațiilor cu cluburile de înot din țară, dezvoltarea patriotismului local și nu în ultimul rând scopul este să se creeze mișcare și dorința de a face mișcare deoarece sportul înseamnă sănătate, iar sănătatea înseamnă mai puțin oameni bolnavi.

Tags: concurs  masters  inot  satu mare  
1827 vizite
Distribuie pe