Locale Altele
Duminica, 18 August 2019
Dum, 18 Aug 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dacian Nastai, antrenor la Silvania Şimleu
Cristian Tudor  - Luni, 20 Iulie 2009

Nou promovată în Liga a 2-a, FC Silvania a ajuns duminică la un acord cu tehnicianul sătmărean Dacian Nastai pentru o colaborare timp de un sezon competiţional.

           

Nastai, care s-a mai ocupat de destinele echipei Someşul Satu Mare în Liga a III-a, are o activitate mult mai bogată la nivel de juniori, unde este şi antrenor federal.

Determinantă în alegerea sa a fost colaborarea avută cu majoritatea dintre actualii componenţi ai lotului, nu mai puţin de 11 dintre ei fiind elevii lui Dacian Nastai la nivel de juniori.


„Mă bucur că am ajuns la o înțelegere cu cei de la Silvania. E o șansă și pentru mine de a antrena în liga a 2-a și-n plus voi lucra din nou cu foștii mei elevi de la Someșul și LPS Satu Mare. Sper să facem față în eșalonul secund, mai ales că pentru mulți dintre băieți va fi o premieră. Avem un lot omogen și acesta ar putea fi avantajul nostru” - spune Nastai, care abia așteaptă să-și întâlnească prietenul, pe Florin Fabian, antrenor acum la FC Baia Mare.

 

„Pe teren vom fi adversari...ghinionul nostru e că noi vom sta pe bancă și vom depinde de băieți. Va fi o întâlnire specială cea cu Fabian și FC Baia Mare” - recunoaște Nastai, care are ca obiectiv la Şimleu salvarea echipei de la retrogradare.

 

Nastai a condus luni primul antrenament la Silvania și a stabilit programul de pregătire până la începerea campionatului.

Tags: dacian nastai  antrenor  silvania simleu  
1895 vizite
Distribuie pe