Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2019
Dum, 16 Iun 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noul ministru al Sportului la Satu Mare: ”Voi continua proiectele predecesoarei mele, Ioana Bran
PSD Satu Mare  - Duminica, 6 Ianuarie 2019

Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, s-a aflat duminică într-o vizită în Satu Mare, unde împreună cu directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport, Adrian Ardelean, a vizitat sala de scrimă din Satu Mare și a avut întâlniri la sediul Clubului Sportiv Satu Mare.

Printre obiectivele despre care s-a discutat s-a numărat trecerea Hotelului Sport în administrarea autorităților locale, al cărui transfer efectiv la Primăria municipiului Satu Mare a fost început de ministrul sătmărean Ioana Bran, urmând ca procedura să fie finalizată în perioada imediat următoare.

“Mă bucur că am reușit să vizitez sala de scrimă și clubul nostru sportiv din Satu Mare, aici este o pepinieră de talente unde s-au format mari campioni. Am vizitat și DJTS Satu Mare, am discutat cu directorul nostru despre problemele și prioritățile pentru acest an, printre care și trecerea Hotelului Sport la comunitatea locală, un proces foarte avansat și care va duce în curând la redeschiderea lui” - a spus ministrul Bogdan Matei.

Tags: ministru  sport  satu mare  
921 vizite
Distribuie pe