Locale Altele
Luni, 26 Februarie 2024
Luni, 26 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mani Gyenes a încheiat cu bine și a doua etapă a Raliului Dakar
Veronica Bretan  - Miercuri, 9 Ianuarie 2019

Emanuel Gyenes a bifat și cea de-a doua etapă a Raliului Dakar 2019. Etapa de marți s-a desfășurat pe traseul Pisco-San Juan de Marcona.

Riderul Autonet Motorcycle Team a ținut același ritm ca și în prima etapă și a parcurs cu bine cei 553 de km și cei 342 de km de probă specială în deșertul Atacama.

Mani a încheiat proba în 4h 47m 14s și a urcat trei locuri în clasament aflându-se acum pe locul 64. Etapa a fost câștigată de austriacul Matthias Walkner. 

„Astăzi am avut o probă destul de lungă. Am mers aproape 6 ore pe probă, a fost foarte lung, am avut multe dune, dar mi-a plăcut ziua de azi deși a fost cam grea. Azi dimineață înainte de proba specială am luat o pastilă pentru durere deoarece aseară nu prea am dormit și am zis că încerc cu o pastilă. M-am simțit bine pe probă. La început am avut dureri minore, dar au trecut după ce m-am încălzit și mi-am văzut de treabă. Au fost dune faine, ne-am putut întrece cu alți concurenți și chiar a fost ok. Nu am făcut nici o greșeală de navigație. Au fost câteva porțiuni unde trebuia să merg mai încet, dar în dune nu am pierdut foarte mult timp”, a declarat riderul sătmărean. 

Etapa a treia se va desfășura astăzi, iar piloții de la clasa moto vor avea de parcurs 798 km din care 331 km probă special pe traseul San Juan de Marcona – Arequipa.

Tags: dakar 2019  etapa 2  mani gyenes  
1965 vizite
Distribuie pe