Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Sentierri au obținut cupa Turneului Internațional de la Mateszalka
Veronica Bretan  - Luni, 14 Ianuarie 2019

În perioada 10-13 ianuarie la Mateszalka a avut loc a 11-a ediție a Turneului Internațional de futsal Szi-zo sport kupa, la care au participat și sătmărenii de la Sentierri.

La competiție s-au înscris 64 de echipe din Ungaria, Ucraina, Slovacia și România, printre care și câteva echipe cu renume, Mad Dogs Budapesta - câștigătoarea ultimei ediții a Cupei Ungariei la futsal, Hungarotarag - echipa reprezentativă a orașului Debrecen și câștigătoarea ultimelor trei ediții ale acestui turneu și FC Karpaty Liov din Ucraina.

Jucătorii de la Sentierri s-au descurcat și de această dată foarte bine și au obținut primul trofeu din acest an.

Sătmărenii au fost foarte motivați să iasă învingătorii acestui turneu și au învins în grupe echipele din Ungaria și Slovacia (5-0, 3-2, 5-1), având un golaveraj de 13-3 și s-au calificat fără probleme în 16-zecimi.

În 16-zecimi Sentierri a întâlnit formația Csaholyi Trans pe care i-a învins cu 5-0, în 8-imi i-a învins pe cei de la Sul a Hus FC la penalty-uri, iar în semifinale au învins cu 2-1 pe Csoport Elso.

În finală s-au calificat trei echipe, Sentierri, Deac Hall și Hungarotarg. Sătmărenii au obținut victoria în fața celor de la Hungarotarg (4-2) și a celor de la Deac Hall la penalty-uri și astfel s-au clasat pe locul 1 și au adus cupa la Satu Mare. Locul 2 a fost obținut de Deac Hall și pe locul 3 Hungarotarg.

Golgeterul turneului a fost desemnat Ciprian Brata, iar titlul de jucătorul finalei i-a revenit lui Alin Merce.

Sentierri: Daniel Miclea – portar, Adrian Farcău (cpt.), Adrian Mikaș, Vlăduț Țoca, Daniel Ban, Alin Merce, Florin Bogdan, Flaviu Pișcoran, Gabriel Cadar, Ciprian Brata. Antrenor Călin Laza.

 

Tags: sentierri  castigatori  turneu  futsal  mateszalka  
2135 vizite
Distribuie pe