Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se resimte oboseala la Dakar. Mani a avut probleme și în etapa a 7-a.
Veronica Bretan  - Marti, 15 Ianuarie 2019

Au mai rămas doar câteva zile până la finalul Raliului Dakar 2019, iar oboseala își face deja simțită prezența.

În etapa a 7-a care s-a desfășurat în bucla San Juan de Marcona, piloții, în cei 395 km din care 331 probă specială, au avut de trecut prin dune, fesh-fesh, râuri secate, piatră și munți.

Nici în această etapă riderul sătmărean nu a avut o zi tocmai bună și a pierdut 15 minute pentru că s-a întors din drum pentru că a ratat un waypoint.

„Nu am avut o zi bună nici azi. A fost o zi foarte grea și lungă. Pe la kilometrul 250 am ratat un waypoint în dune și a trebuit să mă întorc 7 kilometri și m-a costat 15 minute. Motocicleta a fost ok, azi dimineață am mai completat cu apă, dar în timpul zilei nu m-am mai oprit să pun apă. Acum sunt puțin dezamăgit că am ratat acel waypoint și am pierdut foarte mult timp acolo, dar nu am ce face, probabil deja se simte și oboseala.”, a declarat Emanuel Gyenes.

Din cauza timpului pierdut, Mani a coborât pe locul 50 în clasamentul general, și pe locul 5 la clasa Malle Moto.

Astăzi la ora 16:11.30 se va da startul etapei a 8-a care se anunță a fi una destul de grea deoarece riderii trebuie să meargă în urmele mașinilor și camioanelor în această probă cu foarte mult nisip.

Etapa se desfășoară în San Juan de Marcona – Pisco pe o distanță de 574 de km din care 361 km măsoară proba specială.

Startul va fi unul mixt, primele zece motociclete, primele zece mașini și primele 5 camioane vor porni primele, iar apoi restul concurenților.

Tags: dakar 2019  etapa 7  
2648 vizite
Distribuie pe