Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au început înscrierile pentru a 14-a ediție Tour de Tur
Sarolta Keresztes  - Joi, 25 Aprilie 2019

Sute de sportivi sunt invitați la cea mai veche competiție de moutain bike și alergare din județul Satu Mare care a ajuns în acest an la cea de-a 14-a ediție.

Concursul va avea loc anul acesta de 1 iunie în locul deja bine cunoscut: în zona lacului Mujdeni. Traseul a fost gândit în așa fel încât participanții să vadă și să cunoască adevărata valoare a zonei. În centrul atenției va fi în continuare Ariile Protejate „Râul Tur”: concurenții vor lua startul de lângă lacul Mujdeni și vor vizita zona lacului de acumulare Călinești Oaș, râul Tur și Viile Remetea Oașului.

Așteptăm înscrierea pe următoarele probe:

Trasee mountain bike

Race: 34 km, diferență de nivel: 930 m+

Maraton: 65 km, diferență de nivel: 1680 m+

Trasee alerga

Cross: 11 km, direferență de nivel: 390 m+

Semimaraton: 26 km, diferență de nivel: 970 m+

Pentru cei cu mai puțin spirit competitiv, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate. Iar celor care nu doresc deloc să obosească, în centrul de concurs pregătim o expoziție mobilă despre Ariile Protejate Râul Tur și voie bună asigurată de moderatori profesioniști.

Taxele de înscriere până la 30 aprilie sunt 70 de lei pe traseele scurte, respectiv 90 de lei pe traseele lungi. Va exista și posibilitatea înscrierii dimineața, înainte de start în data de 1 iunie, dar la un preț mai ridicat și fără tricou în kitul de start.

Organizatorul concursului este Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare. Sponsor principal: CBA.

Pentru detalii și înregistrare la concurs, concurenții sunt rugați să acceseze pagina www.tourdetur.ro, sau pagina Facebook: Tour de Tur.

 

Tags: tour de tur  inscrieri  concurs  
1251 vizite
Distribuie pe