Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Deputata Ioana Bran va fi copilot de raliu, într-un echipaj feminin
Florin Răchitan  - Joi, 16 Mai 2019

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, debutează vineri într-o carieră sportivă mai puțin obișnuită pentru domnișoare: va fi copilot în competiția de Rally-Raid ”Cupa NSM 2019” ce se va desfășura în premieră la Carei.

Deputata va face echipă cu Crenguța Marinca, aflată și ea la început de drum în cursele de raliuri, dar sunt ajutate de o echipă profesionistă, experimentată, care le-a instruit pentru această competiție.

La cursă vor participa echipaje din țară, dar și din străinătate, care își vor conduce autoturismele de raliu pe traseele dintre Sanislău, Pișcolț și Valea lui Mihai. Lungimea totală este de 355 kilometri, din care 235 kilometri sunt probe speciale.

”Până la urmă, nu-i mare diferență între campania electorală și o astfel de cursă, din punct de vedere al emoțiilor și adrenalinei” – a declarat Ioana Bran.

”Am emoții, dar sunt nerăbdătoare să pornim! Îmi place competiția, dar mai ales fair-play-ul care caracterizează orice concurs sportiv. Am cunoscut îndeaproape și am apreciat aceste calități definitorii ale sportului. Am fost ministru al Tineretului și Sportului și am ales întotdeauna corectitudinea și respectul. M-aș bucura ca și competiția politică să semene mai mult cu cea sportivă din acest punct de vedere” – a adăugat ea.

”Am descoperit raliul pe vremea când eram ministru, tot aici la Satu Mare, și mă bucur că prima competiție la care o să particip este tot aici, acasă, în județ. Așa că m-am hotărât să mă pregătesc (chiar dacă nu am prea mult timp liber) și să particip. Și chiar dacă nu vom câștiga, important e să participăm!

În același timp, mă bucur mult pentru Carei și pentru județul Satu Mare. Este un eveniment care se adaugă portofoliului nostru turistic. Sper ca vremea să țină cu noi și să avem parte de mulți spectatori. Urez mult succes tuturor echipajelor!” – a completat Ioana Bran.

Tags: raliu  copilot  ioana bran  
1119 vizite
Distribuie pe