Locale Altele
Marti, 10 Decembrie 2019
Marti, 10 Dec 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deputata Ioana Bran, pe podium la NSM Rally Raid
Florin Răchitan  - Duminica, 19 Mai 2019

Aflat la prima participare la o asemenea competiție, echipajul feminin compus din Crenguța Marinca – pilot și deputata Ioana Bran – copilot s-a clasat pe locul al III-lea la clasa Auto a raliului ”Cupa NSM Carei 2019”.

Organizatorii, cu experiență îndelungată în găzduirea etapelor unor concursuri prestigioase precum TransCarpatic Rally sau Baja Satu Mare, le-au pregătit concurenților două zile de întreceri pe drumurile neasfaltate din zona Sanislău – Pișcolt – Valea lui Mihai, scopul declarat fiind crearea și promovarea unui nou eveniment interesant în portofoliul al județului Satu Mare.

Startul s-a dat vineri în centrul municipiului Carei, acolo unde s-au și întors sâmbătă seara echipajele, după două zile pline cu probe speciale, pe un traseu în buclă în lungime totală de peste 350 km.Colegele din echipajul Marinca – Bran au concurat la bordul unei mașini pregătite special, beneficiind anterior de instructaj privind navigația, pilotajul și securitatea în competiție. Ele s-au descurcat excelent, reușind chiar să urce pe podium la finalul unui concurs plin de adrenalină.

”Am mers bine și cred că au contat echilibrul dintre mine și Crenguța și faptul că ne-am înțeles excelent. Mi-a plăcut competiția, spiritul ei, încordarea aceea pe care o simți de la un capăt la celălalt al cursei. Participarea la un raliu de acest fel te întărește extrem de mult.

Nu podiumul contează, ci starea de competiție, încordarea, emoțiile, motorul mereu turat, drumurile spectaculoase și felul în care ne-am înțeles, Crenguța Marinca și cu mine. Și, să nu uit, mașina care s-a comportat excelent. Pe scurt: a fost un raliu fantastic!

Mă bucur că acest prim raliu organizat la Carei a avut succes și atât orașul, cât și județul Satu Mare devin tot mai importante pe harta competițiilor de raliu din România” – a declarat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

Tags: raliu  nsm  ioana bran  
1349 vizite
Distribuie pe