Locale Altele
Sambata, 25 Martie 2023
Sam, 25 Mar 2023
Premieră la Shopping City Satu Mare: prima etapă din circuitul de Baschet 3x3
Victor Lefter  - Marti, 28 Mai 2019

Pentru prima dată în Satu Mare, o etapă din cadrul Campionatului Național de Baschet 3x3 are loc la Shopping City Satu Mare.

Cea mai nouă disciplină sportivă inclusă la Olimpiadă îi așteaptă, în acest weekend, pe toți pasionații acestui sport cu meciuri intense și recompense pentru cei mai activi fani.

Pasionații noului sport olimpic pot accesa site-ul 3la3.ro, unde vor găsi toate informațiile necesare, precum și formularul de înscriere gratuită. Lista se va închide în momentul în care este atins numărul limită de echipe – 50, sau miercuri, 29 mai, la ora 23:00.

Evenimentul Superbet Satu Mare Streetball va avea loc pe 1 și 2 iunie, în parcarea Shopping City Satu Mare, locul unde va fi amenajat terenul de joc. Această amplasare le va permite și simplilor spectatori să se poate distra prin participarea la diferite concursuri amuzante, ce vor avea loc pe tot parcursul celor 2 zile de competiție.

Calendarul competițional din acest an este cu atât mai important cu cât Baschet 3x3 va fi disciplină oficială începând cu Tokyo 2020, astfel că orice punct acumulat în cadrul etapelor naționale îi ajută pe sportivi să urce în clasamentul mondial.

Mai multe detalii despre prima etapă de Baschet 3x3 din Satu Mare pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Satu Mare, precum și de pe pagina de Facebook.

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România, după numărul de centre comerciale și sedii de birouri, și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, după capitalizarea bursieră. Portofoliul companiei, prezentă în România din 2007, include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Timișoara Shopping City, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

Tags: baschet  3x3  shopping city  
2501 vizite
Distribuie pe