Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mani Gyenes, locul 7 la Red Bull Romaniacs
Cristian Tudor  - Miercuri, 17 Septembrie 2008

Dupa ce a pornit al 17-lea, desi a mers intr-un ritm care sa nu ii mareasca sansele de accidentare, Mani Gyenes a terminat ziua cu cel de-al 7-lea timp.
 
Cea de-a treia zi, in care concurentii au trebuit sa parcurga trasee creionate prin munti, i-a dus pe concurenti la peste 2.000 de metri altitudine in golul alpin din zona muntilor Lotrioara. Ca si in zilele precedente, cel mai mare inamic al riderilor a fost vremea, in aceasta dimineata concurand peste o ora prin ceata.

Ziua a insemnat pentru clasa Profi, cea care are cea mai dificila ruta, 123 km pe un traseu care nu a mai fost atat de periculos ca cel de ieri, dar care in anumite zone a fost mult mai dificil, multi dintre concurenti fiind siliti sa dea drumul motocicletelor pentru ca aveau de trecut peste coborari mult prea abrupte. Pentru Mani, cel mai de succes pilot roman la Romaniacs – doua victorii la clasa Experti – ziua a fost una care se poate rezuma cu un excelent loc sapte.

Mani Gyenes:
“Imi este foarte greu sa merg in aceasta competitie pentru ca toti s-au obisnuit sa ma vada foarte in fata, insa trebuie sa merg cat mai prudent posibil pentru ca traseul este atat de greu incat aproape la fiecare urcare sau coborare poti sa te accidentezi.Am avut astazi o zona de aproape 8 km in care nu am facut altceva decat sa urcam o serie de rampe foarte inclinate si a fost foarte obositor, insa am reusit sa am in cele din urma un ritm bun. Mai avem maine o parte destul de grea de traseu si va trebui sa urcam chiar in centrul Sibiului pe o cladire aflata in constructie; acolo fiind finisul oficial al Red Bull Romaniacs 2008”.

Tags: mani gyenes  red bull romaniacs  sibiu  
2250 vizite
Distribuie pe