Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Handbaliştii de la CSM i-au zdrobit amical pe cei de la Extrem Baia Mare
Cristian Tudor  - Joi, 6 August 2009

Handbaliștii de la CSM au bifat joi al treilea succes în amicale în această vară. Elevii antrenorilor Palko și Istrate s-au distrat cu juniorii de la Extrem, pe care i-au învins fără emoții, scor 48-32.

           

S-au  jucat trei reprize a câte 20 de minute, iar directorul Palko a încercat mai multe formule de echipă, testându-i pe jucătorii din lot pe mai multe posturi.

           

În prima repriză trioul Surduca- Bursac- Savic a făcut legea, iar Teremi a avut și el câteva intervenții excelente. Ai noștri au avut deja opt goluri avans după 20 de minute, iar în partea a doua, cu formula consacrată sezonul trecut, Savlovschi-Birtalan-Nagy, avantajul a crescut la 33-20.

De remarcat
și paradele noului portar, Mihaly Pereverzia, care cu siguranță se va bate cu Teremi pentru postul de titular între buturile CSM-ului.

           

Repriza a treia s-a jucat cu garda jos, cele două echipe părând ușor epuizate. Cu o formulă în care și-au făcut apariția împreună Savlovschi- Bursac sau Birtalan, ai noștri au marcat gol după gol și au câștigat detașat cu 48-32.

           

Un rezultat care contează însă prea puțin dacă luăm în calcul valoarea modestă a adversarului. Peste toate rămâne un semn de întrebare pe extreme, unde CSM-ul încă are de suferit.

           

Au jucat pentru CSM: Teremi, Pereverzia și Cioroiu-portari, Birtalan, Savlovschi, Ardelean, Mateș, Ciornohuz, Alisie, Olah, Nagy, Varga, Bursac, Savic și Surducan. La ungurul Takacs s-a renunțat din cauza pretențiilor financiare exagerate venite din partea jucătorului adus din Liga a II-a maghiară.

           

Vineri, CSM-ul se deplasează la Miskolc, in Ungaria, pentru o dubla cu formatia locala. Apoi pe 14-15 august e programat Trofeul Satmarului, iar o saptamâna mai târziu CSM-ul va merge la Cluj la un puternic turneu international organizat de formatia de prima liga U Transilvania.

 

Pe 27 si 28 august se vor juca doua amicale cu Minaur, la Satu Mare si Baia Mare, iar pe 29 august CSM-ul va merge la un triunghiular la Fehergyarmat, ultimul turneu amical inaintea primei etape din Liga Nationala.

Tags: handbal  amical  extrem  baia mare  
1423 vizite
Distribuie pe