Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Anghel Cardoș a ieșit învingător la Gala Colosseum Tournament
Veronica Bretan  - Luni, 23 Septembrie 2019

Luptătorul K1, sătmăreanul Anghel Cardoș a luptat duminică la Oradea în cadrul celei de-a XV Gale Colosseum Tournament, de unde s-a întors învingător.

Anghel a luptat, pe reguli de K1, la categoria 72 kg și l-a avut ca adversar pe Alexandru Voicu.

A fost un meci frumos între cei doi, un meci tehnic, cu lovituri și tehnici aplicate cu precizie, iar după cele trei runde regulamentare, arbitrii au dat „verdictul” egalitate. Astfel s-a ajuns la extra round (rundă de departajare) pe care Anghel a dominat-o în totalitate și s-a întors acasă cu o victorie binemeritată.

„Adversarul meu, Alex Voicu, mai mult fugea de luptă decât să lupte. A fost un meci pe care l-am controlat cap coadă, exact cum mi-am propus alături de echipa mea. După trei reprize arbitrii au dat inexplicabil egalitate și s-a trecut la o rundă de departajare pe care am câștigat-o clar. Dedic această victorie soției mele care și-a serbat ziua de naștere în urmă cu câteva zile și doresc să le mulțumesc tuturor pentru ajutor și echipei Friend’s Gym.”, a declarat Anghel.

Pentru Cardoș urmează o nouă rundă de pregătiri intense deoarece, în viitorul apropiat, va avea câteva „bătălii grele” atât el, cât și elevii de la Friend’s Gym, meciuri unde sătmărenii vor să aibă o prestație bună și să lase o impresie la fel de bună.

„Doresc să le mulțumesc și să le aduc aprecieri celor care sunt în spatele meu și mă ajută necondiționat: OlivexSoftware, Pure Furniture, Best Banat Distribution, www.sermis.ro.”, a mai adăugat Cardoș.

Cei interesați de acest sport frumos sunt așteptați cu mare drag pe Strada Ștrandului nr.4 în clădirea One More, etaj 2, unde, „împreună putem începe un capitol nou în viața noastră”.

În cadrul aceleași Gale a luptat și sătmăreanul Marius Munteanu care în prezent se pregătește cu Energy Fight Club Arad, iar când se află acasă se pregătește cu cei de la Friend’s Gym. Munteanu și-a făcut KO, în prima rundă, adversarul olandez, Tarik Cherkaou.

 

Tags: anghel cardos  victorie  colosseum tournament  oradea  
5906 vizite
Distribuie pe