Locale Altele
Duminica, 3 Iulie 2022
Dum, 3 Iul 2022
Mani Gyenes, cel mai rapid în etapa a III-a la Red Bull Romaniacs
Cristian Tudor  - Miercuri, 19 August 2009

Sătmăreanul Mani Gyenes a fost  cel mai rapid concurent de la clasa Expert Single în etapa a treia si, daca nu va avea probleme tehnice sau nu se va accidenta, atunci pilotul Vectra Racing va termina pe podium la Red Bull Romanaics 2009.

 

Din pacate, chiar daca a avut cel mai bun timp, distanta ce il desparte pe Mani de Jurgen van den Goorberch este mult prea mare pentru a mai fi recuperata intr-o singura zi, așa că mai mult ca sigur sătmăreanul va încheia pe locul doi la clasa Expert Single.

           

Abandonul lui Galindo l-a propulsat pe Cyril Despres in fruntea clasamentului general, francezul fiind la mai putin de un minut in fata ocupantului locului doi, Andreas Lettenbichler.

Pe trei se afla Chris Birch, neozeelandezul care s-a abonat la podium in ultimele doua editii ale Red Bull Romaniacs - locul 2 in 2007 si locul 3 in 2008.


Din pacate, Xavier Galindo nu a fost singurul rider din topul celor de la clasa Profi care a fost nevoit sa renunte. Graham Jarvis, castigatorul editiei din 2008, a avut probleme la partea electrica a Sherco-ului sau si a fost nevoit sa abandoneze.

Tags: mani gyenes  rapid  red bull  
1495 vizite
Distribuie pe