Locale Altele
Duminica, 28 Februarie 2021
Dum, 28 Feb 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM va juca două amicale cu campioana Serbiei
Cristian Tudor  - Miercuri, 19 August 2009

Conducerea tehnică a echipei de baschet de la CSM a pus la punct în aceste zile un program de meciuri de verificare înaintea startului în noul sezon.

Astfel, fetele antrenate de Dan Fleșeriu vor disputa primul amical la Szolnok, în Ungaria, pe 27 august, iar până la mijlocul lunii octombrie, când e programată prima etapă a Diviziei A, vor mai întâlni pe BSE Budapesta, Universitatea Craiova, BC Alexandria și Hemofarm Vrsec, ultima echipă fiind campioana Serbiei.

           

„E greu să convingem echipele să vină la Satu Mare, deoarece nu avem parchet în sală, aşa că va trebui să umblăm noi mai mult. Vom întâlni pe Szolnok, locul șapte în ultima ediție a campionatului din Ungaria, pe BSE Budapesta, echipă ce a terminat pe cinci, apoi vom merge la un turneu la Craiova și tot în septembrie am fost invitați pentru două amicale la Vrsec, cu campioana Serbiei, Hemofarm” - ne-a spus managerul Petru Eleș, care speră să-i convingă pe oficialii de la U Craiova să vină totuși la Satu Mare pentru două jocuri și, de asemenea, se mai gândește la alte două partide de verificare cu Timișoara și U Cluj.

           

„Vrem să jucăm cu Craiova, deoarece e echipa care a făcut câteva mutări interesante. A luat cinci străine, din care patru americance. Apoi am fi dorit să aducem campioana Serbiei și la Satu Mare, însă e mai greu pentru ei să obțină vizele pentru jucătoare, dar poate până la urmă rezolvăm și acest aspect” - a mai adăugat Eleș.

           

Din păcate, antrenorul Dan Fleșeriu nu le va avea la dispoziție pe Claudia Pop și Eli Pavel la sfârșitul lunii septembrie. Cele două sătmărence au fost convocate la lotul național de senioare, ce va participa între 24 septembrie - 7 octombrie la Jocurile Francofoniei de la Beirut.

 

Programul amicalelor:


27 - 28 august - două partide la Szolnok

3 - 4 septembrie - două jocuri la BSE Budapesta

10 - 12 septembrie - turneu la Craiova cu CSM Oradea, BC Alexandria și U Craiova

 

Pentru restul jocurilor datele vor fi stabilite la sfârșitul acestei săptămâni.

Tags: baschet  csm  vrsec  campioana  serbia  
1207 vizite
Distribuie pe