Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cutezătorii Munților sătmăreni au câștigat competiția națională de la Sibiu
Cutezătorii Munților  - Miercuri, 23 Octombrie 2019

La sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Râu Sadului din județul Sibiu s-au desfășurat o serie de manifestări cultural-artistice, sportive și de ecoturism sub cupola ,,Zilele Nordic”.

Evenimentul organizat de Clubul de Turism Ecologic Montan Nordic Grup din Sibiu a reunit peste 400 de participanți din 24 de cluburi de profil din țară.

Asociația de Tineret, Turism și Ecologie ”Cutezătorii Munților” din Satu Mare a cucerit unul din cele două trofee puse în joc, câștigând Cupa Prieteniei.

Probele de orientare (masculin) și teorie la care au obținut locul 1, dar și proba de escaladă la care au ocupat locul 3, i-au poziționat pe Cutezători pe primul loc în clasamentul general.

Zilele Nordic au inclus și un concurs axat pe cultură și creație, Lira Nordic, eveniment ajuns la a IV-a ediție în acest an. Cutezătorii Munților au impresionat juriul de specialitate al probei culturale, obținând locul 2 la categoria Cântec Individual printr-o doină interpretată chiar de președintele asociației sătmărene, Anna Alcazar. Clubul Fulger, format din copiii Cutezătorilor, au obținut locul 2 la categoria Umor, în același concurs dedicat cluburilor experimentate.

Experiența competițională, maratonul folk la care au participat cantautori aflați la început de drum, dar și din categoria profesioniștilor, drumeția de toamnă, dar mai ales spiritul prietenesc al manifestărilor au fost darurile cele mai de preț cu care s-au întors acasă cei 16 Cutezători prezenți la eveniment.

Tags: cutezatori  concurs  sibiu  
4659 vizite
Distribuie pe