Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Câștigătorii celei de-a XX-a ediții a Cupei Poliției la Fotbal
Poliția Satu Mare  - Luni, 28 Octombrie 2019

Peste 100 de polițiști au participat la Cupa poliției la fotbal, ediția XX care s-a desfășurat în perioada 21 – 24 octombrie a.c., în municipiul Satu Mare.


Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a organizat în perioada 21 – 24 octombrie a.c. Cupa Poliției la Fotbal care s-a desfășurat la Baza Sportivă a Liceului cu Program Sportiv, din municipiul Satu Mare.

La competiție au participat 16 echipe de jucători din cadrul structurilor poliției sătmărene, fiecare echipă fiind formată din cel puțin șase jucători.


Meciurile de fotbal au fost arbitrate de trei polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, care sunt membrii în Comisia Centrală de Arbitri de pe lângă Federația Română de Fotbal.


În final, ocupanta locului 1 a fost echipa formată din polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, pe locul 2 s-a situat echipa formată din polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Gherța Mică și Negrești Oaș iar pe locul al treilea s-a situat echipa formată din polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei.

De asemenea, în urma competiției au fost premiați polițiștii care s-au remarcat ca fiind cel mai bun golgeter și cel mai bun portar.


Activitatea organizată a beneficiat de sprijinul Clubului Sportiv Dinamo MSM și a Direcției Județene pentru Sport a Județului Satu Mare.

Tags: cupa politiei  fotbal  castigatori  
4716 vizite
Distribuie pe