Locale Altele
Luni, 13 Iulie 2020
Luni, 13 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un sătmărean, golgeter în Liga 1
Cristian Tudor  - Duminica, 23 August 2009

Noul golgeter al Ligii 1, atacantul lui Poli Iași, Bujor Vlad, e sătmărean si s-a nascut la data de 3 februarie 1989.

             

La varsta de 8 ani a ales sa practice fotbalul si s-a inscris la echipa Olimpia Satu Mare. La numai 15 ani, datorita valorii demostrate in teren, a debutat in Divizia B, in meciul Olimpia Satu Mare - UTA Arad.

Este remarcat de catre CFR si adus la Cluj la varsta de 16 ani, rasplatind conducerea pentru increderea acordata prin castigarea titlului de golgeter la juniori in fiecare an de la venirea sa, precum si a premiului JUVENTUDE de doua ori, fiind desemnat cel mai bun junior 2 ani la rand.

Anul trecut s-a calificat cu echipa de juniori republicani in faza zonala care s-a desfasurat la Pitesti si a devenit golgeterul echipei. Datorita prestatiilor foarte bune, Vlad a fost chemat in pregatiri cu echipa mare a CFR-ului atat de catre Dorinel Munteanu, cat si de Ioan Andone, lucru care confirma din nou valoarea sa.

           

De remarcat că Vlad Bujor îmbină perfect viata de sportiv cu cea de student al Facultatii de Educatie Fizica si Sport si mai practica tenisul de camp şi tenisul de masa.

           

După ce a înscris trei goluri în patru etape, atacantul adus de la CFR Cluj speră ca problemele de sănătate să nu-i oprească şirul evoluţiilor bune.

           

„Sunt foarte fericit! Nici prin cap nu-mi trecea atunci când am venit la Poli că voi da trei goluri în patru meciuri şi voi fi golgeter, fie şi pentru o zi, în Liga I. Acum îmi doresc să fiu sănătos, să nu mă mai chinuie genunchiul şi să înscriu în continuare, pentru a ajuta echipa să câştige şi alte meciuri. Se spune că victoriile aduc victorii, asta sper şi eu pentru echipa care mi-a dat şansa să joc în Liga I” - a spus Vlad Alin Bujor, atacantul de 20 de ani pe care Poli Iași  l-a adus în această vară de la CFR Cluj II.

           

Vlad Bujor spera sa inscrie si in poarta lui FC Timișoara, in meciul de duminică: „Mă bucur mult ca am marcat la primul meu meci in Liga I pentru Poli si sper sa urmeze si alte reusite. De asemenea, imi doresc mult sa joc si titular, dar asta va decide domnul antrenor. Pentru duminica am un singur gand, sa joc si sa dau gol, iar echipa sa ia trei puncte” - a spus sătmăreanul ajuns golgeter la Iași.

           

Vlad Bujor e încă o dovadă că la nivelul copiilor și juniorilor la Satu Mare se muncește, iar de talente fotbalul sătmărean nu duce lipsă. Dar, din păcate, roadele le culeg alții, atâta timp cât nu se va dori finanțarea unui club de seniori măcar la nivelul eșalonului secund în județ.

Tags: vlad bujor  golgeter  poli iasi  
1546 vizite
Distribuie pe