Locale Altele
Marti, 14 Iulie 2020
Marti, 14 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare are conturile blocate. Din nou!
Florin Răchitan  - Luni, 2 Decembrie 2019

Așa cum a început anul trecut, așa încheie CSM Satu Mare și anul acesta: cu conturile blocate.

Ca un fel de follow-up la articolul de la vremea respectivă, în care prevedeam ce se va întâmpla în perioada următoare, aflăm că secția de baschet a clubului sătmărean, cu unul dintre cele mai mari bugete din campionatul de profil din România, asigurat aproape exclusiv din bani publici, a reușit din nou să acumuleze o datorie de vreo 35.000 de euro, pentru care executorii judecătorești au și pus poprire pe contul bancar.

De data aceasta, suma este datorată fostului antrenor portughez Jose Araujo, prezentat cu surle și trâmbițe la aducerea acestuia la echipă în anul 2016 și dat afară după un singur sezon. La rândul lui, el a dat în judecată clubul sătmărean și a câștigat procesul, instanța obligând conducerea CSM să-i plătească toate salariile restante pe sezonul ce i-a mai rămas din contract + penalități de întârziere.

Acum, CSM refuză în continuare să achite această datorie, preferând să aibă conturile blocate, în speranța că anul viitor va primi o ”infuzie” de la bugetul municipiului Satu Mare, dar această manevră nu face decât să crească valoarea datoriei, cu aproape 500 euro/lună. Nu-i bai, au fraerii sătmărenii de unde să plătească!

Tags: araujo  conturi  blocate  csm  
4075 vizite
Distribuie pe