Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Anghel Cardoș victorie fără probleme în cadrul Galei Internaționale de Mix Kombat 5
Veronica Bretan  - Luni, 9 Decembrie 2019

Luptătorul de K1 legitimat la Friends Gym Satu Mare, Anghel Cardoș, a luptat la sfârșitul săptămânii în cadrul Galei Internaționale Mix Kombat 5 organizată în Sala Sporturilor de la Bistrița.

Anghel l-a avut ca adversar pe italianul Andrea Enzo la categoria 72,5 kg.

Italianul nu a avut „replică” la loviturile de pumni și picoare încasate de la Anghel. Sătmăreanul nostru a reușit să-și pună adversarul la podea de două ori, astfel că a învins la decizie unanimă.

Cu toate acestea, Anghel a declarat că nu a luptat după planul făcut de acasă. „Nu a fost un meci cum mi l-am propus de acasă. Nu am luptat după planul făcut pentru că eram pregătit să dau multe picioare, dar l-am simțiti slab pe brațe și am luptat mult cu brațele și genunchii și până la urmă a ieșit bine. Dacă eram mai atent terminam meciul mai repede, dar e bine și așa. Toate rezultatele pe care le-am obținut i le datorez soției mele care este alături de mine și la bine și mai ales la greu și care înțelege viața de sportiv care e foarte încărcată și e plină de frustrări, echipei Friends Gym și mai ales lui Valentin Sachelaru fără de care mi-ar fi foarte greu. Și nu în ultimul rând sponsorilor Pure HomeCollection, www.sermis.ro, BestBanatDistribution, OvilexSoftware, www.gorillawear.ro, SmartCrosfit, fără de care ar fi fost foarte greu”.

Anghel Cardoș și-a încheiat anul competiționat cu o victorie. În total a avut anul acesta a obținut cinci victorii din șase meciuri.

 

Tags: anghel cardos  k1  victorie  mixkombat5  
4997 vizite
Distribuie pe