Locale Altele
Marti, 14 Iulie 2020
Marti, 14 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încurajați copiii să facă sport! Clubul Friends Gym deschide clasele de kickboxing pentru copii
Veronica Bretan  - Duminica, 5 Ianuarie 2020

Trăim într-o perioadă în care tehnologia și-a pus amprenta asupra copiilor, iar sedentarismul reprezintă un risc major în dezvoltarea bolilor cardiace, obezitate, diabet, depresie etc.

Tocmai de aceea, Clubul Friends Gym Satu Mare îi îndeamnă pe părinți să-și înscrie copiii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, începând de marți, 7 ianuarie, la clasele de kickboxing.

Kickboxingul (K1)  este un grup de arte marțiale și lupte sportive în poziție verticală, care utilizează lovituri cu mâinile și picioarele, dezvoltate istoric din karate, Muay Thai și boxul clasic. Kickboxingul poate fi practicat ca autoapărare, fitness general, sau ca sport de contact.

Cu toate că pare un sport „dur”, aduce doar beneficii celor mici, crește imunitatea, încrederea în sine, dezvoltă musculatura și sistemul osos, previne obezitatea, ajută la educație, disciplină și respect.

Clubul Friends Gym Satu Mare are sediul pe strada Ștrandului nr. 4 în clădirea One More, etaj 2. Antrenamentele vor avea loc în zilele de marți și joi, timp de o oră, de la ora 18.00 la 19.00 și vor fi susținute de luptătorii profesioniști, Anghel Cardoș și Valentin Sachelaru.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0741394619.

Tags: kickboxing  copiii  antrenamente  friends gym  satu mare  
3581 vizite
Distribuie pe