Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Royal Dance Club s-a impus la "Hungarian Open Budapest 2009"
Cristian Tudor  - Luni, 31 August 2009

Dupa experienta acumulata la Openul Germaniei in perioada 29-30 august, trei perechi de la CS "Royal Dance Club" au participat la concursul international de dans sportiv "Hungarian Open Budapest 2009", unde perechile au obtinut rezultate remarcabile .

           

La clasa D, varsta 6-9 ani, perechea Ignat Eduard - Feldi Anca a obtinut locul I la ambele sectiuni: Latino si Standard.

           

La clasa D, varsta 12-13 ani, perechea Avram Rares - Savianu Silvia au obtinut locul II la sectiunile Latino si Standard, iar perechea Chilian Bogdan - Varga Diana a obtinut locul IV la sectiunea Standard si locul VIII la sectiunea Latino.

           

De remarcat ca dupa Openul Germaniei, unde Iepure Marius si Cristina Kessler au obtinut locul 10 din peste 300 de perechi, la Openul Ungariei Marius și Cristina au obtinut locul 5 din peste 80 de perechi de dansatori din mai multe tari.

             

Dansatorii de la Royal, impreuna cu alti dansatori din Germania si din tara, vor participa la Casa de Cultura a Sindicatelor la un seminar Latino in perioada 7-11 septembrie, in vederea pregatirii pentru urmatoarele concursuri.

Tags: royal dance  open  budapest  
1679 vizite
Distribuie pe