Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tudor Lăpteanu, o speranță a judo-ului sătmărean
Gergely Attila  - Sambata, 15 Februarie 2020

Tudor Lăpteanu, elev în clasa a II-a a Școlii Gimnaziale nr 10 din Satu Mare, a ìnceput să practice judo în cadrul grupei de inițiere al CSM Satu Mare sub îndrumarea antrenorului Gergely Attila.

Cu origini în Republica Moldova, Tudor Lăpteanu are în familie numeroşi sportivi de performanță, atât bunicul, cât şi unchiul său au practicat inițial sportul național trânta, iar mai apoi luptele libere.

Tânărul judoka şi-a demonstrat repede talentul în sportul pe tatami obținând locul 2 la primul lui concurs, Cupa Miskolc în Ungaria, urmând apoi în linie 5 locuri 1 şi un loc 2 la competiții organizate în România, Slovacia şi Ungaria.

Tudor se antrenează asiduu avându-l ca exemplu pe Denis Vieru, un judoka de top cu multiple performanțe internaționale, micuțul judoka sătmărean visează să ajungă asemenător sau chiar să-şi depăşească idolul.

Tags: campion  judo  tudor lapteanu  
24861 vizite
Distribuie pe
Martin
Tudor e prietenul meu, e obsedat de blox fruits si nu mai suport efectiv cum se trezeste se joaca blox fruits eu nu mai suport efectiv copilul asta e handicapat nu mai merge la judo ca joaca blox fruits toata ziua
2023-09-13 17:34:31