Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cristina Stahl - campioană națională la floretă
Cristian Tudor  - Miercuri, 9 Septembrie 2009

Sătmăreanca Stahl Cristina și-a confirmat statutul de mare favorită și a reușit luni seara la Predeal să câștige titlul național la Campionatele Naționale de floretă.

 

„Am avut o zi bună și, în ciuda sistemului nou de disputare a finalelor, am reușit să mă impun. E un rezultat care-mi dă încredere înaintea Campionatului Mondial din Turcia” - ne-a spus Cristina Stahl.

Aceasta a ținut să remarce evoluția foarte bună a junioarei Bianca Cuteanu de la CS Satu Mare.

 

„Bianca a terminat pe locul opt, dar a tras foarte bine. A avut însă ghinion ca în grupa semifinală să nimerească cu Cristina Ghiță, Corina Indrei și cu mine. Dacă pica în cealaltă grupă, eu cred că putea ajunge la medalie” - a ținut să precizeze Cristina Stahl. Ea a luat aurul și cu Steaua în concursul pe echipe, marţi.

 

Din păcate, fetele lui Dan Şuta de la CS Satu Mare au terminat doar pe șase, deși la un moment dat aveau culoar bun pentru podium.

           

În concursul masculin pe echipe, CS I Satu Mare, în formula Tuzhany Gerhard, Trenea Caius, Baloș Vlad și File Szabolcs, a terminat pe ultima poziție a podiumului și a luat bronzul.

           

„Am fost aproape de o finală mică sătmăreană dacă arbitrul de la Olimpia București nu-i dezavantaja pe băieții de la echipa a doua” - spune antrenoarea Eva Lengyel.

 

CS II Satu Mare a terminat pe cinci, în componența Ștefan Mureșan, Moisuc Teofil, Kosztyuk Levente și Alex Ardelean.

Tags: cristina stahl  campioana  floreta  
2044 vizite
Distribuie pe