Locale Altele
Marti, 3 Octombrie 2023
Marti, 3 Oct 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschet feminin: o mică revanșă
Cristian Tudor  - Joi, 17 Septembrie 2009

După ce săptămâna trecută au pierdute ambele amicale jucate la Craiova cu U SCM, elevele lui Dan Fleșeriu au reușit joi seara să-și ia o mică revanșă și să se impună în sala LPS cu 73 - 66.

           

CSM a disputat practic primul meci de pregătire pe teren propriu în intersezon, iar suporterii veniți în număr destul de mare la sală au putut să  urmărească în premieră noile achiziții, pe Laura Povilonyte și Eli Pavel.

           

Echipa noastră n-a făcut un meci prea reușit, iar victoria a fost adusă, practic, de sfertul doi, excelent reușit de Cherrise Graham.

           

În prima parte, oaspetele, cu patru americance în lot, ne-au surprins și au condus chiar la nouă puncte, 7-16 în minutul 5.  În sfertul II, însă, apărarea face diferența, iar pe atac Graham găsește mai mereu situațiile cele mai bune.

 

Scorul se întoarce în favoarea noastră la 37-27 la pauză. Fetele noastre țin ritmul bun doar până-n minutul 25, când ajung la diferenţa maximă a serii, 50-35. Însă, în final, cu Anca Șipoș și Ashley Huff în prim plan, craiovencele recuperează și sunt la un pas de o nouă victorie în fața CSM.

Diferența ajunge la 64-63 cu trei minute înaintea finalului și doar inspirația de moment a celor două Pop, Claudia și Adina, a făcut ca la final tabela să indice un 73-66 în favoarea noastră.

           

Urmează vineri, de la ora 17, SCM U Craiova - BC ICIM Arad, iar sâmbătă, de la ora 12, CSM Satu Mare - BC ICIM Arad, ambele partide în sala LPS.

Tags: baschet  csm  craiova  
1690 vizite
Distribuie pe