Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie în ultima secundă
Cristian Tudor  - Duminica, 20 Septembrie 2009

Baschetbalistele de la CSM au trecut cu bine peste cele două teste avute săptămâna trecută.

Elevele lui Dan Fleșeriu au obținut două victorii în partidele cu SCM U Craiova și BC ICIM Arad și chiar dacă au fost momente slabe în joc, până la urmă sătmărencele au reușit să revină pe tabelă și să-și apropie victoria în fața unor adversare incomode.

 

„Mă bucură atitudinea avută de jucătoare în teren. În ambele partide au intrat pe teren cu gândul doar la victorie și nici nu s-a văzut că am jucat doar în amicale. Mă bucură și faptul că publicul a fost din nou alături de noi și la finalul meciului cu Aradul ne-a împins practic de la spate. De astfel de meciuri de pregătire avem nevoie” - spune antrenorul Dan Fleșeriu, care recunoaște, însă, că mai sunt multe lucruri de făcut la echipă până la începutul campionatului.

 

„Nu era normal să avem acum vârful de formă... Am avut momente de joc lent și previzibil și încă lucrăm la câteva scheme. Nici Povilonyte sau Pavel nu s-au adaptat stilului nostru, dar să sperăm că încet se vor integra în familia CSM-ului” - a mai adăugat Fleșeriu.

           

Partida de sâmbătă cu BC ICIM Arad a avut de toate. Ratări incredibile, faze spectaculoase, răsturnări de situație pe tabelă, greșeli ale fetelor, dar și ale arbitrilor și, mai ales, un final de infarct.

           

CSM -ul a dominat primul sfert, când s-a distanțat la nouă puncte, 17-6. A urmat apoi o revenire a arădencelor, Prassa, Urban sau Savic au marcat din orice poziție, Tarța și Orosz au intrat și ele bine în joc și la finalul sfertului III oaspetele erau în avantaj: 50-60.

           

Când puțină lume mai credea într-o revenire a fetelor noastre, Graham și Claudia Pop sună adunarea și, ajutate de un public entuziast, sătmărencele își apropie victoria cu un coș marcat în ultima secundă de Cherrise. 75-74, victorie pentru CSM și multe reproșuri din partea ambelor tabere la adresa arbitrajului.

 

Pentru CSM au marcat: Graham 20, Pop Claudia 19, Dragoescu 10, Pop Adina 9, Povilonyte 8, Ivan 6, Pavel 3.

Tags: baschet  arad  victorie  
1768 vizite
Distribuie pe