Locale Altele
Marti, 9 August 2022
Marti, 9 Aug 2022
Iluminat festiv de Sărbători, precedat de Trofeul Oașului la raliu și strângere de fonduri pentru familii nevoiașe la Negrești-Oaș
Florin Răchitan  - Joi, 2 Decembrie 2021

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, și președintele Asociației Club Sportiv NSM Motorsport, Ovidiu Domide, au anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă, o colaborare inedită în pregătirea programelor de Sărbători din capitala Țării Oașului.

La sfârșitul acestei săptămâni se va organiza prima ediție a Trofeului Oașului la rally-raid, cu participarea a 16 echipaje sosite din toată țara, un eveniment automobilistic presărat cu multe surprize și fapte caritabile.

Startul festiv al cursei va fi dat sâmbătă dimineața, la ora 9, din fața Primăriei Negrești-Oaș, iar de la ora 10 vor începe probele speciale pe traseu de macadam și drumuri forestiere în comuna Certeze.

La ora ora 16, în centrul orașului Negrești-Oaș va avea loc o demonstrație specială de drifting cu Natalia Iocsak, campioană națională, iar de la ora 16.30 se va desfășura proba super-specială Rally Show, în care concurenții de la toate clasele își vor dovedi măiestria pe un circuit citadin.

Pentru ora 17.30 este programat momentul principal al serii, aprinderea iluminatului de Sărbători în capitala Oașului.

Începând cu ora 20 va avea loc festivitatea de premiere, concomitent cu strângerea de fonduri pentru familiile nevoiașe, la Complexul Hotelier Valea Măriei.

”Având în vedere îndelungata experiență în organizarea și derularea de evenimente sportive automobilistice la cel mai înalt nivel a clubului sportiv sătmărean NSM Motorsport, precum și experiența Primăriei și a Consiliul Orășenesc Negrești-Oaș în organizarea unui alt eveniment automobilistic de succes - Cupa VTM-Luna Șes - și mizând pe participarea voastră numeroasă, sper ca această primă ediție a TROFEULUI OAȘULUI să fie una de mare impact. La fel cum îmi doresc să putem ajuta cât mai multe familii care au nevoie de sprijin în prag de Sărbători” – a declarat Aurelia Fedorca.

12211 vizite
Distribuie pe