Locale Altele
Miercuri, 26 Februarie 2020
Mie, 26 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Am bătut rău clujencele īntr-un amical
Cristian Tudor  - Joi, 1 Octombrie 2009

Fără trei dintre jucătoarele de bază, CSM a reușit joi seara să treacă fără probleme de colega de serie din Divizia A, U Cluj-Napoca.

Elevele lui Dan Fleșeriu și-au dominat la toate capitolelele adversarele și la final au cāștigat la scor, 78-45.

           

„A picat bine acest joc, căci am putut să lucrăm la cāteva scheme exersate pānă acum doar la antrenamente. Ne-au lipsit Monica Ivan și Claudia Pop, plecate cu lotul național la Jocurile Francofoniei, dar și Laura Drăgoescu, ușor accidentată. Azi nu s-a simțit lipsa lor, dar īn campionat va fi altceva īn fața unor adversare mai experimentate și mai valoroase” - crede antrenorul Dan Fleșeriu care a folosit toate jucătoarele din lot, inclusiv junioarele provenite de la LPS.

           

De remarcat că clujencele mizează īn acest sezon doar pe junioare, īn lotul studentelor regăsindu-se și sătmăreanca Flavia Ferenczi. Iar antrenorul de la U e și el sătmărean. „Am plecat cam de mult din Satu Mare, dar am rămas cu sufletul aproape de aceste locuri” - a recunoscut Florin Covaciu, tehnicianul clujencelor.

           

Imediat după terminarea amicalului de joi seara, lotul CSM-ului și-a făcut bagajele și a plecat cu trenul spre Tārgoviște. „Vom juca două amicale cu campioana țării. Va fi și meciul de prezentare al lotului lor și ne bucurăm că ne-au invitat” - spune managerul Petru Eleș.

           

Prima partidă se joacă vineri seara la ora 18, iar a doua sāmbătă de la ora 17. Toate cheltuielile legate de deplasarea și cazarea CSM-ului au fost suportate de cei de la Tārgoviște.

Tags: amical  baschet  cluj  
1032 vizite
Distribuie pe