Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Turul Micula – Voinţa Sibiu 0 - 1 : Micula pierde pe mâna arbitrilor
Cristian Tudor  - Vineri, 2 Octombrie 2009

După succesul de la Reghin de acum o săptămână miculenii și-au pus mari speranțe în partida cu Voința Sibiu. Oamenii lui Milu Petric și-au dorit un prim succes pe propriul teren. Și după cum a început meciul de vineri, se părea că Turul va trece de sibieni.

           

Gazdele au stăpânit primele 30 de minute. Zsiga, Marian Pop si Maxim au avut câteva  situații bune  de gol, însă ori  au greșit de puțin ținta, ori portarul sibian Zăvoi a apărat.

           

In minutul 40 Micula putea deschide scorul, insa Maxim ratează incredibil de la șapte metri, cu poarta goală.

           

Contrar cursului jocului, cu două minute înaintea pauzei pică golul sibienilor. Vădan faultează in careu, iar penalty-ul e transformat de  Ghindaru, atacant ce a mai jucat pe la FC Brasov in prima divizie.

           

In repriza a doua continua asaltul la poarta Vointei, insa din nou atacanții miculenilor  nu găsesc soluția cea mai bună. Ultimul sfert de oră s-a jucat la intensitate maximă. Micaș a fost eliminat in minutul 80 dupa ce a vazut al doilea cartonas galben, iar in minutul 85 de la oaspeti este eliminat si Peperigeanu.

           

Își intră-n rol și arbitrul Sergiu Popa si asistentul sau, Marginean Filon, care au ținut neapărat să iasă în evidență. Nu au acordat in ultimele 15 minute trei lovituri clare de la 11 metri pentru Turul.

Maxim a fost faultat clar în suprafața de pedeapsă, apoi Marian Pop a fost tavalit pe jos in careu, iar in minutul 87 un jucator sibian a apărat cu mâna o minge ce se îndrepta spre coltul scurt al portii lui Zavoi. Și așa elevii lui Milu Petric pierd nemeritat trei puncte în fața unui adversar incomod, dar care nu le-a fost cu nimic superior.

 

Rezultate Liga a III-a, etapa a VII-a:

 

Luceafărul Oradea - Unirea Dej 0-0

FC Cisnădie - Unirea Ungheni 2-0

CS Zlatna - Bihorul Beiuş 0-1

AFC Od. Secuiesc - Voinţa Livezile 2-2

FC Zalău - Avântul Reghin 1-1

Seso C. Turzii - CSM Sebeş 1-0

Marmaţia Sighet - Gloria Bistriţa II 1-5

Gaz Metan II Mediaş - Sănătatea Cluj 2-0

Turul Micula - Voinţa Sibiu 0-1

 

În clasamentul seriei 6 conduce Bihorul Beiuş, urmat de Voinţa Sibiu, iar Turul Micula se află pe locul 16, cu cinci puncte.

Tags: micula  sibiu  infrangere  
2058 vizite
Distribuie pe