Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Dublă înfrângere în fața campioanelor
Cristian Tudor  - Duminica, 4 Octombrie 2009

Cum era de așteptat, echipa de baschet feminin a CSM-ului sătmărean a pierdut ambele partide amicale disputate la sfârșitul săptămânii trecute la Târgoviște.

           

Campioanele de la MCM Târgoviște au un buget declarat de 1,2 milioane de euro și au reușit să le aducă în lot pe australianca Emma Randall, campioană mondială şi vicecampioană olimpică, belarusele Tatiana Troina şi Elena Marchanka, participante şi ele la Olimpiadă, americanca Chrissy Givens şi israelianca Shay Doron, care au mai jucat în WNBA. Iar obiectivul e unul îndrăzneț, câștigarea FIBA Europe Cup.

           

Așa că, fără Monica Ivan și Claudia Pop, plecate cu lotul național la Jocurile Francofoniei, misiunea CSM-ului a fost una imposibilă.

           

MCM Târgoviște s-a impus vineri seara cu 89-58, iar al doilea joc s-a încheiat 98-63 pentru gazde, dar echipa lui Fleșeriu a câștigat ultimul sfert.

                       

De remarcat evoluțiile bune pe care le-au avut noile achiziții Povilonyte și Pavel. „Suntem pe drumul cel bun. Chiar dacă am pierdut ambele jocuri, ne declarăm mulțumiți de ce am făcut la Târgoviște. Mai multe învățăm din astfel de jocuri decât dacă am fi câștigat la scor în fața unor echipe cu multe junioare în lot” - spune managerul Petru Eleș .

           

Ultima partidă de verificare pentru CSM Satu Mare înaintea debutului în noul sezon va avea loc la Gyor, în Ungaria, pe 7 octombrie.

Tags: targoviste  infrangere  csm  
1506 vizite
Distribuie pe