Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii propun premierea juniorilor campioni naționali din Vetiș
Florin Răchitan  - Sambata, 2 Iulie 2022

Echipa de juniori Viitorul Vetis a obtinut titlul de campioană națională la juniori sub 19 ani. O mare performanță pentru ei, pentru comunitatea din Vetiș și pentru județul nostru. Turneul final a avut loc la Buzău în perioada 27 - 28 iunie, iar finala au câștigat-o cu 3-1 în fața CSM Alexandria.

Juniorii au fost premiați de Primăria Vetiș, însă autoritățile județene nu au avut nici o reacție, chiar dacă o asemenea performanță nu a mai fost obținută niciodată la acest nivel, iar echipa din Vetiș reprezintă cu cinste întregul județ Satu Mare la nivel național.

Consilierii județeni liberali au decis să propună săptămâna viitoare un proiect de hotărâre prin care ar urma să fie premiați tinerii din Vetiș.

”Sper ca toți colegii consilieri județeni să semneze acest proiect de hotărâre, pentru a-i premia pe acești copii talentați, care s-au pregătit din greu pentru a ajunge la această performanță. Sunt convins că și conducerea Consiliului Județean va aprecia această victorie și acest parcurs excepțional” – a declarat deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma.

8782 vizite
Distribuie pe