Locale Altele
Joi, 22 Februarie 2024
Joi, 22 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare (cea adevărată, nu cea a grofilor) este campioana județului la fotbal
Florin Răchitan  - Miercuri, 31 Mai 2023

După un parcurs aproape fără cusur în campionatul județean din Liga 4 Elite, FC Olimpia Satu Mare (a nu se confunda cu echipa mercenarilor grofilor!) a devenit matematic deja campioana județului, cu două etape înainte de finalul campionatului.

Într-un meci spectaculos disputat pe Stadionul Someșul (accesul echipei pe Stadionul Olimpia este interzis de grofi), FC Olimpia a învins cu 3 – 1 principala rivală, echipa din Negrești-Oaș, asigurându-și confortabil prima poziție din clasament, astfel că nu mai trebuie să-și facă griji în etapele care au mai rămas de jucat.

Din această poziție, echipa unui grup mărunt de suporteri care îi asigură finanțarea, ce reprezintă o fărâmă din bugetul anual de sute de mii de euro din bani publici pe care-i sparg manechinele ce mimează fotbalul pentru grofi, are asigurat accesul la meciul de baraj cu echipa campioană a județului Sălaj pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde slugile grofilor încep deja să tremure la gândul că la toamnă ar putea să-i întâlnească pe teren pe acești băieți inimoși, continuatorii de facto ai spiritului legendarei echipe fanion a județului. Unii dintre mercenari au început deja să-și ia tălpășița imediat după evoluția deplorabilă din play-off-ul Ligii III, fiindcă știu că la toamnă nu va fi iertare nici pe teren nici în tribune!

Până atunci, însă, adevărații olimpiști mai un hop de trecut, meciul de baraj, și nu știu de ce avem impresia că se vor pune niște sume mari la bătaie pentru a li se bloca promovarea cu orice preț ;))

8735 vizite
Distribuie pe