Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce revenire pentru fetele lui Fleșeriu!
Cristian Tudor  - Joi, 29 Octombrie 2009

La cum începuse meciul de la Arad nimeni n-ar fi pariat pe o victorie a CSM-ului. 16-0 pentru gazde după primele cinci minute, 23-8 în minutul 9 și 26-11 la finalul primului sfert.

           

Prassa, Savic sau Milanovic păreau de neoprit, iar la CSM doar Claudia Pop părea că e conectată la ce se întâmplă în sala din Arad.

           

A urmat pauza, iar antrenorul Dan Fleșeriu a gândit probabil că nu e nimic pierdut și a mizat și pe relaxarea gazdelor. În sfertul III fetele noastre și-au umilit adversarele.

 

Arădencele înscriu doar șapte puncte în zece minute, Claudia Pop chiar și accidentată zburdă pe tot terenul și CSM-ul reface diferența pe tabelă. 52-51 !!!! În ultimele zece minute se merge cap la cap, doar că sătmărencele, conduse bine în teren de americanca Hardy, izbutesc să-și conserve avantajul și se impun la final cu 70-67.

 

Pivotul Eli Pavel și-a trecut în cont 10 puncte și 6 recuperări, aceasta reușind un meci bun împotriva fostei sale echipe, iar Povilonyte pare a-și intra încet în mână, 13 puncte marcate și de lituaniancă. De departe însă Claudia Pop a fost MVP-ul derby-ului, cu 29 puncte marcate! Pentru CSM au mai jucat Hardy-9, Drăgoescu-5, Nemeș, Pricop, Adina Pop.

           

Sătmărencele vor întâlni sâmbătă de la ora 17, în sala LPS, pe CSM Oradea în etapa a III-a a Ligii Naționale, iar miercuri vor debuta în Liga Europei Centrale la Kosice, în Slovacia.

FOTO: SportArad.com

Tags: baschet  victorie  arad  
1985 vizite
Distribuie pe