Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare (cea adevărată, nu cea a grofilor) se pregătește de Liga a III-a. Vin în probe jucători din Franța și din… Bahamas!
Florin Răchitan  - Luni, 17 Iulie 2023

Echipa suporterilor Olimpia Satu Mare a început azi pregătirile pentru noul sezon competițional în care va evolua în Liga a III-a, după parcursul spectaculos din sezonul trecut în campionatul județean și calificarea en fanfare în eșalonul superior.

Lotul provizoriu s-a reunit la Stadionul Someșul, care a primit deja omologare pentru disputarea meciurilor de acasă, în timp ce conducerea clubului încă așteaptă un răspuns de la Primăria Satu Mare la solicitarea de a juca aceste partide pe stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”, rezervat acum aproape exclusiv echipei-clonă a grofilor.

La conferința de presă pe care au organizat-o luni, președintele clubului, Cosmin Miclăuș, directorul sportiv Sergiu Tăbăcaru și antrenorul principal Cristian Popa au prezentat aspectele importante ale pregătirilor pentru noul sezon, subliniind faptul că au calculat un buget de până la 250.000 de euro pentru tot anul, sume pe care le așteaptă aproape exclusiv din sponsorizări, dar doresc să depună și un proiect pentru a obține finanțare de la Consiliul Județean Satu Mare, în cadrul programului prin care această instituție împarte anual zeci de mii de euro din bani publici către organizații ”preferate”.

În ceea ce privește lotul, toți străinii și-au prelungit contractele pentru noul sezon, la fel ca și majoritatea jucătorilor autohtoni, iar în perioada următoare sunt așteptați în probe mai mulți jucători din campionatul românesc, dar și doi stranieri din Franța și unul din… Bahamas.

Obiectivul declarat de antrenorul Cristian Popa, considerat a fi ”cinstit și corect” este menținerea în Liga a III-a, cu jucători care să joace fotbal adevărat și care să atragă publicul sătmărean la stadion.

S-au pus deja în vânzare abonamentele anuale la prețul de 120 de lei, la fel ca și tricourile și fularele pentru suporteri, iar acestea pot fi achiziționate la stadion sau luând legătura cu echipa pe pagina sa de Facebook.

Hai ai noști!!! ;)

5451 vizite
Distribuie pe