Locale Altele
Luni, 9 Decembrie 2019
Luni, 9 Dec 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Suntem īn grafic
Cristian Tudor  - Luni, 2 Noiembrie 2009

Cum era de așteptat, CSM-ul sătmărean a trecut fără emoții de CSM Oradea și și-a asigurat al treilea succes īn Divizia A.

Scorul, 85-58, ne scutește oarecum de prea multe comentarii, fetele antrenate de Dan Fleșeriu domināndu-și adversarele la toate capitolele.

           

Orădencele au stat īn doar două jucătoare, americancele Brown și Barkley, īn vreme ce de la CSM s-au făcut remarcate Povilonyte, Hardy, Pavel, Nemeș și chiar căpitanul Pricop īn ultimul sfert.

           

Dacă īn primele partide din acest sezon am suferit īn primul sfert, sāmbătă CSM-ul a avut un īnceput de meci ceva mai bun. Īn sfertul II, cu o Allyson Hardy extrem de generoasă īn joc, echipa noastră īși mărește avantajul la 52-34 la pauză. Se ajunge īncet la o diferență liniștitoare de peste 20 de puncte, 71-48 la finalul sfertului III.

Pe final e loc și pentru junioarele Meszaros, Cristea sau Motișan. Chiar și așa orădencele nu reușesc să īnscrie niciun punct din minutul 30 pānă-n minutul 36. La 82-48, fetele noastre opresc motoarele și le permit orădencelor să reducă diferența pe tabelă. Se termină 85-58 și CSM-ul pare pregătit pentru debutul īn Liga Europei Centrale. Un debut ce se va petrece miercuri la Kosice, de la ora 17.

Tags: baschet  victorie  oradea  
1036 vizite
Distribuie pe