Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare, egal cu Pandurii Târgu Jiu
Cristian Tudor  - Vineri, 20 Noiembrie 2009

CSM-ul sătmărean a scăpat vineri seara printre degete o victorie mare în Liga Națională la handbal masculin.

 

Elevii antrenorilor Palko și Istrate au jucat de la egal la egal cu Pandurii lui Stîngă și în minutul 40 chiar conduceau cu 26-20 singura echipă ce a bătut campioana, HCM Constanța în acest sezon.

 

Din păcate, însă, pe final ai noștri au cedat fizic și pe fondul unor greșeli personale venite din partea unor jucători experimentați, s-au văzu egalați la 32.

           

CSM-ul are ultimul atac cu 28 de secunde înaintea finalului și obține o aruncare de la 9m cu două secunde înaintea finalului... Olah înscrie, dar arbitrii nu validează golul pe motiv că timpul de joc a expirat. Degeaba au protestat oficialii CSM-ului, rezultatul a rămas neschimbat.

 

Chiar și așa e un punct important obținut în fața unui adversar ce are ca obiectiv participarea în Cupele Europene. Și un punct de moral înaintea meciului de sâmbătă de la Baia Mare cu Minaur.

 

”I-am felicitat pe băieți pentru joc și pentru rezultat. Puteam câștiga cu mai multă atenție acest meci, dar până la urmă e bun și egalul, mai ales că am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. Îmi reproșez că l-am introdus pe final pe Birtalan, deși era bolnav. S-a văzut acest lucru și a greșit la 30-28, când a și fost eliminat. În plus trebuie să remarc că pe final arbitrii ne-au cam lăsat în cinci jucători...așa au ajuns Pandurii să ne egaleze” – a declarat directorul tehnic Ioan Palko - CSM Satu Mare.


           

„Mă așteptam să avem un meci greu la Satu Mare și până la urmă sunt mulțumit cu acest egal, mai ales că gazdele au condus și la șase goluri. I-am certat pe jucători la vestiar după meci pentru că nu e posibil să trateze cu atâta lejeritate un adversar despre care toată săptămâna le-am spus că va fi incomod. Golul de pe final nu a fost valabil deoarece jucătorul trebuia să arunce direct și nu să paseze. Mă mir că n-au știut și cei de la Satu Mare. Dar aștept să văd caseta, căci am impresia că arbitrii ne-au dezavantajat cât au putut de mult azi. Felicit gazdele pentru că au adus Satu Mare pe harta handbalului românesc și apreciez publicul, unul gălăgios, dar fair-play”- a declarat antrenorul Pandurilor, Vasile Stîngă.

Tags: handbal  pandurii  victorie  
1374 vizite
Distribuie pe