Locale Altele
Luni, 13 Iulie 2020
Luni, 13 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mulţumim fetelor!
Cristian Tudor  - Miercuri, 2 Decembrie 2009

Primul obiectiv al CSM-ului din acest sezon a fost atins marţi seara. Fetele antrenate de Dan Fleșeriu au trecut de o manieră categorică de liderul grupei B, BSS Kosice, cu 93-77, și și-au asigurat calificarea la turneul final al Ligii Europei Centrale.

           

Cu o Allyson Hardy aproape perfectă în joc, CSM-ul a făcut legea pe teren. S-au distanțat la 10 puncte în minutul 7 și la...28 puncte, 78-50, în minutul 31.

           

A fost loc și de spectacol. Pricop, Drăgoescu, Pop, Hardy și chiar Pavel au punctat de la distanță și doar lipsa de concentrare de la final a făcut ca slovacele să mai dreagă busuiocul.

           

S-a încheiat 93-77, iar Dan Fleșeriu vrea deja mai mult. „Acum trebuie să cerem organizarea turneului final la Satu Mare și, de ce nu, să jucăm finala. Se pare că vom avea adversare tot din Cehia și Slovacia în Final Four, așa că nu prea contează ce facem la Brno în ultima etapă de pe 16 decembrie” - a spus antrenorul CSM-ului la conferința de presă.

           

Acesta speră ca echipa lui să repete jocul bun de marţi și-n duelul cu BC ICIM Arad din campionat. „Suntem considerați nașii Aradului. Sper să se respecte tradiția, deși, sincer, mă interesează mai mult jocul echipi și nu rezultatul. Vreau o sală plină și spectatori mulțumiți la final” - a punctat Fleșeriu.

 

Au evoluat pentru CSM: Claudia Pop-16, Laura Povylonite-14, Laura Drăgoescu-11, Eli Pavel-9,  Monica Ivan-10, Andreea Nemeș, Allyson Hardy-25, Adriana Pricop-8.

           

De la Kosice cele mai bune au fost Lucia Laskova-22 şi Nikola Kovalova-17.

 

Următorul meci în Liga Europei Centrale: Valosun Brno - CSM Satu Mare, pe 16 decembrie.

Tags: baschet  victorie  kosice  
1897 vizite
Distribuie pe