Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie dedicată contestatarilor
Cristian Tudor  - Joi, 3 Decembrie 2009

”Nu mor caii când vor câinii” - a răbufnit la final de meci directorul tehnic al CSM-ului, Ioan Palko, acesta explicând apoi că victoria categorică cu Medgidia o dedică persoanelor care l-au contestat vehement pe forumuri după înfrângerea de la Baia Mare.

 

„Trebuie să înțelegem că la Baia Mare am prins și noi o zi mai proastă și că nu acel joc ne caracterizează. Apoi e bine de știut că până să ajungă și Satu Mare la tradiția handbalistică a Minaurului mai trebuie să treacă ceva ani. Sigur că am fi vrut să câștigăm și la Baia Mare, dar nu putem să facem un capăt de țară din acel insucces” - a mai continuat Palko.

 

Acesta și-a felicitat jucătorii pentru evoluția foarte bună și pentru cea mai categorică victorie obținută în acest sezon.

 

„Mai avem două meciuri de jucat în acest an, cu HCM Constanța și Steaua, două superputeri ale handbalului nostru. Sper să jucăm fără trac și să scoatem maxim din această dublă” - a mai punctat Palko.

           

Partida a fost una fără istoric. Cu un Cioroiu foarte inspirat în poartă, echipa noastră s-a distanțat din start la 7-2. Apărarea a funcționat și ea excelent și la pauză s-a intrat cu un 18-9 liniștitor.

           

În partea secundă, tinerii jucători de la Medgidia cedează definitiv și ai noștri înscriu din orice poziție, iar directorul Palko își permite chiar luxul de a juca minute bune și cu ”rezervele” Ciornohuz, Alisie sau Ardelean. Se termină 41-26 și obiectivul pare în mare măsură realizat.


           

Aplauze la final din partea spectatorilor care au umplut iar sala LPS-ului. CSM-ul ajunge la nouă puncte în clasament și la un golaveraj 332-332.

           

Au jucat la CSM: Birtalan-13, Nagy-6, Savic-5, Savlovschi-6, Olah-5, Bursac-2, Varga-2, Ciornohuz-2, Cioroiu, Ardelean, Alisie, Surducan. De la oaspeți cei mai buni marcatori au fost Nemenco-8, Enescu-4 și Paraschiv-3.

Tags: handbal  victorie  medgidia  
2302 vizite
Distribuie pe