Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sportul pentru toţi, la CN ”Ioan Slavici”
Cristian Tudor  - Marti, 8 Decembrie 2009

Peste 40 de elevi de la colegiile naționale „Ioan Slavici”, „Mihai Eminescu”, „Doamna Stanca” și „Kolcsey Ferenc” au participat sâmbătă la acțiunea „Destindere şi distracție prin sport”.

 

„Ne bucurăm că elevii și chiar părinții și bunicii lor au petrecut câteva ore în mod plăcut și au participat la o competiție distractivă, având ca probe întreceri și ștafete aplicative” - a declarat profesorul Alexandru Contraș, unul dintre organizatorii acțiunii.

           

Elevii au alergat în saci, au aruncat la țintă, au aruncat cu mingea de baschet la coș și au sărit coarda sau au cărat mingea de ping pong cu lingurița, iar la final cele mai multe puncte le-a acumulat echipa Colegiului Național „Mihai Eminescu”. Pe poziția secundă s-au clasat gazdele de la „Ioan Slavici”, iar colegiile „Kolcsey” și „Doamna Stanca” au completat clasamentul final.

 

„Toată lumea a ieșit câștigătoare după această acțiune. Importantă a fost mișcarea și faptul că fair-play-ul a învins” - a încheiat profesorul Alexandru Contraș de la CN „Ioan Slavici”.


           

Acțiunea a fost organizată de Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toți”, Inspectoratul Școlar Județean și Colegiul Naţional „Ioan Slavici”, iar Direcţia Judeţeană de Sport a asigurat finanțarea, alături de sponsorul SC Darco Proiect SRL.

2099 vizite
Distribuie pe