Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O simplă formalitate...
Cristian Tudor  - Marti, 8 Decembrie 2009

Fetele de la CSM Satu Mare s-au impus fără nicio emoție marţi, la Cluj, în partida cu Universitatea din cadrul etapei a XII-a a Diviziei A.

           

Fetele antrenate de Dan Fleșeriu nu s-au întrebuințat prea serios și se pare că au pus diferența de scor pe planul secund, astfel CSM-ul a câștigat la o diferență de doar 14 puncte, scor 56 - 42.

           

Echipa noastră a condus pe tot parcursul meciului, 16-8 în minutul 10, 30-18 la pauză  și 44-35 înaintea ultimului sfert.

           

Au marcat Claudia Pop-22p, Adriana Pricop-12, Laura Povilonyte-10, Monica Ivan-7, Eli Pavel-3, Andreea Nemeș-2. De remarcat că americanca Allyson Hardy și Laura Drăgoescu au fost menajate de antrenorul Dan Fleșeriu.

           

Joi, de la ora 18, CSM Satu Mare va disputa ultima partidă pe teren propriu în acest an, cu Olimpia Brașov. Apoi, de la ora 20.30, este programată o întâlnire a jucătoarelor cu suporterii la Restaurantul Casual de pe str. Rozelor.

           

Săptămâna viitoare, CSM va juca miercuri la Brno cu Valosum în Liga Europei Centrale și sâmbătă la Alba Iulia cu U LPS, în ultima etapă a returului.

Tags: baschet  cluj  deplasare  
2047 vizite
Distribuie pe