Locale Altele
Luni, 28 Septembrie 2020
Luni, 28 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cupa City Radio – Team Sport
SM Online  - Joi, 10 Decembrie 2009

În fiecare miercuri, de la ora 6 fix, băieţii de la City Radio joacă fotbal. Fie ploaie, fie ger, chiar dacă vor şchiopăta vreo două-trei săptămâni după câte-o interceptare mai dură a adversarilor, chiar dacă aleargă cu limba scoasă în mijlocul caniculei de vară, ei joacă fotbal.


 

Terenul de fotbal este locul unde se nasc marile prietenii. Ştim cazuri în care, după mici incidente urmate de pomenirea nu tocmai în context religios a tuturor sfinţilor şi dumnezeilor, băieţii şi-au jurat prietenie veşnică sorbind cu sete din berea tămăduitoare.

 

Nu e de mirare, aşadar, că băieţii au hotărât să organizeze cea de-a doua ediţie a Cupei City Radio – Team Sport. Pe de o parte fiindcă le place la nebunie fotbalul, iar pe de altă parte fiindcă prima ediţie a fost atât de reuşită încât am ştiut încă de atunci că va avea continuare. Astfel, în zilele de 9 şi 10 ianuarie 2010, fiecare poate să-şi demonstreze talentele.

 

Cerinţele sunt simple: trebuie adunată o echipă, elaborată o strategie, vizionat un DVD cu Beckham şi nu mai rămâne altceva decât participarea la marea competiţie.

 

Organizatorii au pregătit şi premii consistente pentru participanţi: echipa câştigătoare va pleca acasă mai bogată cu 3.000 RON, învinsa din finală va primi 1.000 RON, iar medaliata cu bronz se va mulţumi cu 600 RON. De asemenea, echipele finaliste vor primi cupoane de cumpărături de la Team Sport şi vor beneficia de o lună de publicitate gratuită la City Radio.

 

La competiţie şi-au anunţat prezenţa echipe din Satu Mare, Carei, Zalău, Baia Mare şi Debrecen, iar invitaţii de onoare vor fi vedetele echipei de aur din Debrecen. Asta ca să aibă de la cine învăţa câte ceva băieţii.

Tags: cupa  fotbal  city radio  team sport  
2506 vizite
Distribuie pe