Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Am bătut Alba Iulia şi în deplasare
Cristian Tudor  - Duminica, 20 Decembrie 2009

După ce a adus victoria CSM-ului miercuri la Brno printr-un coş de 3 puncte marcat în ultima secundă a meciului, americanca Allyson Hardy şi-a arătat clasa şi sâmbătă, la Alba Iulia, demonstrându-ne încă odată că este o „trăgătoare de elită”.

 

Nu mai puţin de şase coşuri de 3 puncte din şapte încercări (record al campionatului) a înscris conducătoarea de joc a sătmărencelor pentru un total de 24 de puncte într-o partidă ce a curs într-o singură direcţie, ea fiind secondată cu brio de pivotul Eli Pavel, autoare a 23 de puncte.

 

Pentru statistică, să consemnăm că CSM Satu Mare a câştigat cu 84-56 şi că celelalte marcatoare pentru echipa antrenată de Dan Fleşeriu au fost Adriana Pricop 9, Andreea Nemeş 8, Claudia Pop 5, Monica Ivan 4, Laura Drăgoescu 3, Laura Povilonyte 2, Cristina Motişan 2, Izabella Meszaros 2 şi Laura Verteş 2. A mai jucat Anita Nagy.

           

În urma acestui succes, fetele noastre au terminat pe locul III în Seria Nord-Vest a primei divizii, cu 11 victorii şi 3 înfrângeri şi s-au calificat fără probleme în faza finală a campionatului, ce va începe în luna februarie a anului viitor.

Tags: baschet  alba  victorie  deplasare  
2729 vizite
Distribuie pe