Locale Altele
Luni, 26 Februarie 2024
Luni, 26 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DSJ a premiat cei mai buni sportivi ai județului
Cristian Tudor  - Luni, 21 Decembrie 2009

Direcția pentru Sport a Județului Satu Mare a continuat tradiția și a premiat și în acest an cei mai buni sportivi ai județului.

Deoarece DSJ n-a mai fost invitată să ofere premiile în cadrul galei organizate de Consiliul Județean, cei mai buni sportivi sătmăreni au fost premiaţi la Hotel Sport, pe baza criteriilor stabilite de Ministerul Tineretului şi Sportului.


La festivitate au fost prezenți viceprimarul Gabor Kereskenyi, consilierul local Vasile Fogel și inspectorul de specialitate Petru Dumitru. Premierea a fost făcută de directorii DSJ Florin Pop și Ildiko Mucenica.

           

Conducerea DSJ a ținut să ofere familiei Stahl o plachetă ”In memoriam Ecaterina Stahl”, iar la începutul festivității s-a ținut un moment de reculegere în memoria Doamnei sportului sătmărean, plecată prea devreme dintre noi...

           

Pentru prima dată în istoria premierilor de la DSJ, s-au întocmit două clasamente. Unul al sporturilor olimpice și altul al sporturilor neolimpice. Astfel s-a ajuns ca în 2009 să avem două sportive ale anului, spadasina Simona Deac și karateka Pongracz Timea.


           

De remarcat că și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” a ținut să ofere premii speciale sportivilor care sunt și studenți la UVVG. Astfel, Simona Deac, vicecampioană mondială universitară în 2009, s-a ales cu un premiu în plus de 800 RON, iar atletul Nagy Attila cu 700 RON.

           

Chiar dacă nu e legitimată la un club din Satu Mare, gimnasta Dumitrița Rus, originară din Turț, a fost prezentă și ea la festivitate, iar din partea emisiunii „Săptămâna sportivă” de la Nord Vest TV a primit o diplomă de excelență. La doar 13 ani, Dumitrița Rus e vicecampioană națională la juniori și e la un pas de a intra în lotul de gimnastică al României.

Tags: sportivi  premiati  dsj  
6731 vizite
Distribuie pe