Locale Altele
Luni, 30 Noiembrie 2020
Luni, 30 Nov 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pleacă jucătorii de la Micula
Cristian Tudor  - Miercuri, 6 Ianuarie 2010

După un tur de campionat în care au jucat mai mult de plăcere, jucătorii de la Micula se gândesc serios să-și caute contracte în alte părți. Cum viitorul Turului în Liga a III-a este incert, șase jucători din lot sunt pe picior de plecare.

 

Atacantul Marian Pop are varianta unui transfer în Liga a III-a din Italia, mijlocașii Micaș și Marius Pop sunt în tratative cu un club din Ungaria unde evoluează și fostul olimpist Imi Tempfli, atacantul Breaz se întoarce la Cluj, Molnar merge în campionatul de amatori din Austria, iar Feier ar lua calea Ligii a III-a din Ungaria.

           

Catrinel Raț, delegatul echipei Turul Micula, confirmă plecările, dar speră ca până la mijlocul acestei luni situația echipei să se clarifice.

           

„Merg duminică la Cluj, unde va avea loc o şedinţă a preşedinţilor de echipe din eşaloanele inferioare, un fel de campanie electorală a lui Mircea Sandu. Din păcate, semnalele sunt proaste...sunt vreo patru echipe care se vor retrage din Liga a II-a, iar din eșalonul 3 în fiecare serie vom avea cluburi care vor închide porțile” - a spus Raț.

Tags: micula  jucatori  over  
1982 vizite
Distribuie pe